Tussen Tap en Tafel: Denis Wulfrank en Peter Van de Veire

TTT3

Voor de eerstvolgende TTT’s  in het jeugdhuis nodigt de Gezinsbond dr. Denis Wulfrank en presentator Peter Van de Veire uit.

Kleinschalig. Boeiend. Gezellig. Dat zijn zowat de kernwoorden van deze activiteit, die de Gezinsbond Waarschoot een viertal keer per werkjaar op zondagmiddag organiseert. Het opzet? Een interviewer voelt een spreker met een bewezen expertise in een bepaald vakgebied aan de tand. Elk interessant onderwerp kan aan bod komen: kunst, geschiedenis, sport, politiek, vrijwilligerswerk, sociale thema’s… Geen taboes, geen beperkingen. Na het gesprek volgt een spel van vraag en antwoord, van argumenten en tegenargumenten. En dit nog het liefst aan de toog bij een frisse pint.

Passeerden al de revue tijdens deze reeks: Liliane Verbiest en André De Walsche (over Waarschootse anekdotes van weleer) en Bert De Backer samen met Johan de Muynck (over wielrennen uiteraard).

Op 25 februari 2018 spreekt Dr. Denis Wulfrank, specialist in nucleaire geneeskunde, over radioactiviteit: de mysterieuze natuurlijke energie die zovele mensen angst inboezemt. Over dit onderwerp overheersen de emoties meestal de rede. Hier zal de focus dan ook liggen op de wetenschappelijke aspecten. Maar beide kanten van de medaille zullen worden belicht. Dr. Wulfrank is jaren werkzaam geweest in kliniek Maria Middelares.

Op 4 maart 2018 wordt het derde seizoen afgesloten met Peter Van De Veire. De onderwerpen zijn legio: deejayen, presenteren, AVS, zingen bij een plaatselijke band, Eurovisiesongfestival, wakker worden, Siska Schoeters, verkleedpartijen… .We nodigen ook Eeklonaar en multitasker Geert Faes uit om de spraakwaterval bij de zaak te houden.

GezinsbondNodigtUit

Waar: Jeugdhuis ’t Ende, Stationsstraat 11, 9950 Waarschoot.
Wanneer: zondagmiddag van 10.30 tot 13.00 uur.
Inkom: leden 1.00 euro, niet-leden 2.00 euro.

© Foto G.C.

#Wakker9950

{wAwA} Wakker!Waarschoot

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s