Muziekfestival De Volle Grondfesten

GH2

De Volle GrondFesten is een nagelnieuw festival op het prachtige boerenerf en de aanpalende weides van ‘De Gooikenshoeve’ in Ertvelde. Datum: zaterdag 17 augustus 2019 vanaf 12u.

De Gooikenshoeve, een nieuwe zorgboerderij op initiatief van Waarschootenaar Luc de Backer, gooit de hekkens open voor dit muziektreffen. De hoeve wil er zijn voor jongeren, die psychisch en vaak ook maatschappelijk op de dool geraken, geen toekomstperspectief meer vinden en in problematische leefomstandigheden terechtkomen. Het is een soort stiltehoeve met als doel overprikkelde jongeren, die de weg in onze oververhitte samenleving zijn verloren, terug op de rails te zetten.

Het project zit momenteel in het stadium waarin met alle mogelijke en onmogelijke middelen gepoogd wordt om een solied financieel fundament te leggen; een basis voor de slaagkans op langere termijn. De organisatie van dit nieuwe muziekfestival past perfect binnen die optiek. Niet alleen de zeer geschikte locatie is een troef maar muziek op zich is een prachtig middel om mensen samen te brengen. De bedoeling is om hiervan een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

VGF2

De VZW kan geen beroep doen op subsidies en daarom gaat de opbrengst van het festival integraal naar de werking van het project.

“We trekken voluit de kaart van authenticiteit en gezelligheid en willen een festival zijn waar iedereen zich welkom voelt. Muzikaal hebben we 2 diverse podia in petto, voorzien we veel lekker eten en drinken en zullen er genoeg rustige plekjes zijn waar ook gezinnen tot rust kunnen komen. Op ons hoofdpodium genaamd ‘ROETS’ staan 6 live bands geprogrammeerd, gaande van roots, blues, rock tot wereldmuziek. Ons 2e podium ‘BIETS’ wordt de speeltuin van een mooie selectie uit de crème-de-la-crème van onze inheemse house, techno en minimal scene.”

GH3

Een korte blik op de affiche, met link naar de artiesten.

ROETS PODIUM

Roland Van Campenhout

Tiny Legs Tim

Roosbeef

Vagabundos

Kolonel Djafaar

Leopard Skull

BIETS PODIUM

🎧 Trish Van Eynde
🎧 Pete Howl
🎧 Seba Lecompte
🎧 Heckman
🎧 Charged residents
🎧 Mariette & Norbert
🎧 Tony Hoffman
🎧 Colsen x NARCᎾSE

VGF

Praktische info:

✔ Tickets:
20 euro in voorverkoop en 25 aan de kassa (er zijn ook groepstickets 4+1 gratis verkrijgbaar). Zij kunnen gekocht worden via www.devollegrondfesten.be

✔ Locatie:
De Gooikenshoeve – Gooiken 3, 9940 Ertvelde.
Deuren: zaterdag 17 augustus 2019 van 12u – 03u
Ruime parkeergelegenheid
Foodstands

Voor meer info, raadpleeg de website: www.gooikenshoeve.be

© Foto’s: De Gooikenshoeve

Twitter: #Wakker9950

Facebook: {wAwA} Wakker!Waarschoot

https://www.facebook.com/WaarschootWakker/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s