De bezetting van een gemeentehuis

ArtistiekD

Tijdens septemberkermis 2019 bezetten artistieke geesten het Waarschootse gemeentehuis. Bovendien zal ook één en ander te doen zijn in de kunstacademie. Een tsunami van creativiteit zal de gemeente overspoelen!

Het hele gebeuren start op zaterdagnamiddag 7 september 2019. Dan zetten een 50-tal creatievelingen en ambachtslui uit Lievegem hun beste beentjes voor in het gemeentehuis en in de KA! kunstacademie. Van in de kelder tot op de zolder, kan men werk bewonderen van een schare dorpsgenoten die hun kunnen tentoon stellen.

Naast die tentoonstellingen zijn er nog nevenactiviteiten gepland. Op zaterdagnamiddag wordt er in de raadzaal van het gemeentehuis om 16u00 een kleinkunstsessie met Waarschootse liederen gehouden. Vanaf 17.00 uur is er een mix te beluisteren van klassiek en jazz.

Op zondag worden er in de namiddag voorleessessies gegeven voor kinderen en kan je terug genieten van een vleugje kleinkunst.
Doorlopend zijn er live demo’s rond artistieke activiteiten. Live schilderen en linoleum snijden, diepdrukken op een pers en ook beeldhouwen kunnen doorlopend bekeken worden.
KunstF
Ten slotte zijn er ook nog creatieve workshops in de academie. Je kunt er kleurrijke silhouetten creëren op glas of tattoos ontwerpen en (eventueel) zetten.
Kortom een hele waaier aan activiteiten die het Waarschoots kermisweekend, naast het traditionele kermisgebeuren, een artistieke meerwaarde geven. De organisatie is in handen van het Team Cultuur van Lievegem.
Laat je verrassen op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019 in het gemeentehuis en de kunstacademie in de Nijverheidsstraat.

 

© Foto’s Lievegem en Kunstacademie

Twitter: #Wakker9950

Facebook: {wAwA} Wakker!Waarschoot

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s